您的位置:小马过河 > SAT频道页 > SAT填空 > SAT语法填空冲刺习题及答案(11)
400-0123-267

SAT语法填空冲刺习题及答案(11)

2013-04-17 10:46 小马过河 admin

分享到:0

在线咨询潘老师郑老师免费热线:400-0123-267

摘要:小马过河SAT频道为各位考生整理了SAT语法填空冲刺习题及答案(11),供考生们参考使用。更多SAT辅导请继续关注小马过河SAT频道,小马过河希望大家都能取得SAT考试高分!

  下面小马过河SAT频道为大家整理了SAT语法填空冲刺习题及答案(11),供考生们参考,以下是详细内容。

  SECTION ONE

  1. Many cultural historians believe that language has a_________ purpose: it serves not only as a means of communication but also as a means of defining culture.

  (A) foreign (B) literary (C) false (D) dual (E) direct

  2. In 1859 Black pioneer Clara Brows turned the unpromising conditions that had_________ many other settlers of the mining camp into a source of_________ by starting her own business.

  (A) discouraged.. reconciliation

 

  编辑推荐:

  SAT VIP 全日制1对1

  小马过河SAT频道

  SAT语法填空冲刺习题及答案(1)

  SAT语法填空冲刺习题及答案(2)

  SAT语法填空冲刺习题及答案(3-10)

 

  (B) defeated., prosperity

  (C) elevated.. happiness

  (D) aided.. opportunity

  (E) delayed.. unity

  3. While the island country s dramatists typically use_________ settings and myths, their themes are not_________ their country alone; indeed, many plays are appreciated worldwide for their insightful treatment of common human issues.

  (A) ancient.. condescending to

  (B) modest.. concerned with

  (C) native.. limited to

  (D) ordinary. .lobbying for

  (E) cosmopolitan.. indebted to

  4. Far from_________ the old social inequities, the law_________ new ones by virtue of the loopholes it left for the wealthy.

  (A) eradicating.. created

  (B) jeopardizing.. corrected

  (C) placating.. eliminated

  (D) duplicating.. avoided

  (E) corroborating.. anticipated

  5. The use of gospel music in the modem production of the ancient Greek tragedy is effective, in spite of seeming_________ to critics interested only in historical accuracy.

  (A) felicitous (B) inevitable (C) anachronistic (D) timeless (E) exemplary

  6. It has been suggested that the detailed listings of animals, plants, and minerals by their usefulness to humans indicate the_________ of the ancient Mesopotamians.

  (A) irrationality (B) humanity (C) temerity (D) serendipity (E) anthropocentrism

  7. Buildings designed exclusively for strength and stability, structures for which only_________ considerations have been taken into account, are properly works of engineering, not true architecture.

  (A) utilitarian (B) grandiose (C) imaginative (D) aesthetic (E) external

  8. Many healing practices that doctors once derided as_________ have now been sanctioned by the medical community.

  (A) benign (B) diagnostic (C) inefficacious (D) discretionary (E) therapeutic

  9. Sometimes forgetting that rationality is only one part of a person's experience, Andrew takes an excessively_________ approach to life.

  (A) cerebral (B) obdurate (C) sensitive (D) pretentious (E) enervated

  SECTION TWO

  1. For centuries, the coastline of Uruguay was regarded by European mariners as a_________ place, one seemingly devoid of inhabitants.

  (A) conceivable (B) desolate (C) fallacious (D) prepossessing (E) discourteous

  2. Chocolate connects -us to the past, for despite modern_________ in food-processing technology, the steps necessary for transforming cocoa beans into chocolate have been_________ for nearly two centuries.

  (A) developments.. varied

  (B) setbacks.. constant

  (C) failures.. inconsistent

  (D) progress..unstable

  (E) advances.. unchanged

  3. The landscape was truly_________, so arid that even the hardiest plants could not survive.

  (A) lurid (B) parched (C) drubbed (D) verdant (E) variegated

  4. Born_________, children will follow their natural inclination to explore their surroundings with a_________ that belies the random appearance of their play.

  (A) innocent.. deviousness

  (B) serious.. merriment

  (C) curious..purposefulness

  (D) eager..moderation

  (E) aware..casualness

  5. Although English philosopher Anne Conway was_________ by her seventeenth-century contemporaries, she has through oversight been nearly_________ in recent times.

  (A) revered.. forgotten

  (B) censured.. venerated

  (C) abandoned.. ignored

  (D) imitated.. emulated

  (E) pardoned.. absolved

  6. While the_________ explorers faced risks courageously, they were not_________, choosing instead to avoid needless dangers.

  (A) flagrant.. punctual

  (B) intrepid.. foolhardy

  (C) genial.. clandestine

  (D) resolute.. amicable

  (E) culpable.. irresponsible

  7. Maxine Hong Kingston presents universal themes in the context of Chinese American culture; this has helped her achieve a literary _________ that is_________, yet speaks to the full range of human experience.

  (A) success.. indistinct

  (B) voice.. unique

  (C) convention.. encompassing

  (D) style.. comprehensive

  (E) prominence.. general

  8. The grief and sadness of parting and the sorrows that seem eternal are_________ by time, but they leave their scars.

  (A) revived (B) magnified (C) nurtured (D) mitigated (E) concocted

  9. The traditional process of producing an oil painting requires so many steps that it seems_________ to artists who prefer to work quickly.

  (A) provocative (B) consummate (C) interminable (D) facile (E) prolific

  10. Photography as an art form often seeks the _________ in its subjects, those qualities that cannot be expressed in words.

  (A) ineffable (B) mundane (C) onerous (D) incisive (E) auspicious

  SAT考试填空练习题第十一套参考答案:

  Section One

  1. D 2.B 3.C 4.A 5.C 6.E 7.A 8.C 9.A

  Section Two

  1. B 2.E 3.B 4.C 5.A 6.B 7.B 8.D 9.C 10.A

  以上就是SAT语法填空冲刺习题及答案(11)的详细内容,考生可针对文中介绍的方法进行有针对性的备考。最后,小马过河SAT频道预祝大家在SAT考试中取得好成绩!

 



相关字搜索:SAT语法填空冲刺习题及答案(11)   SAT考试   SA   
在线咨询

Copyright ©2004-2014 www.xiaoma.com All Rights Resserved 北京小马过河互联网科技有限公司 版权所有

全国免费咨询电话:400-0123-267  邮箱:info@xiaoma.com

北京校区  中关村:北京市海淀区中关村海淀北一街2号鸿城拓展大厦8层

          国  贸:北京朝阳区永安里华彬大厦8层

上海校区  上海市黄浦区南京西路388号仙乐斯广场16层

关于我们 - 联系我们 - 欢迎合作 - 小马招聘 - 网站地图

京ICP备14009560号-3

京公网安备11010802011582号