您的位置:小马过河 > SSAT频道页 > SSAT真题 > SSAT数学考试内容真题列举
咨询热线:400-920-8185

SSAT数学考试内容真题列举

2018-04-28 15:51 小马过河 admin

分享到: 0

摘要:美国SSAT考试正在进行中,去美国读私立高中的朋友们要抓紧时间进入备战状态了。还在积极备考的朋友们,不妨先来熟悉一下SSAT考试内容,多做一些练习题巩固知识量。

  美国SSAT考试正在进行中,去美国读私立高中的朋友们要抓紧时间进入备战状态了。还在积极备考的朋友们,不妨先来熟悉一下SSAT考试内容,多做一些练习题巩固知识量。下面就为考生们整理出一些关于SSAT考试数学部分的题型,供各位考生参考学习。

  SSAT考试内容难度较高,所以在准备美国SSAT考试的时候一定要多了解真题题型才好。

  1. How many cubed pieces of fudge that are 3 inches on an edge can be packed into a Christmas tin that is 9 inches deep by 12 inches wide by 8 inches high with the lid still being able to be closed?

  A. 18

  B. 24

  C. 32

  D. 36

  E. 43

  2. Sarah is twice as old as her youngest brother. If the difference between their ages is 15 years. How old is her youngest brother?

  A. 10

  B. 15

  C. 20

  D. 25

  E. 30

  3. Which of the following fractions is equal to 5/6?

  A. 20/30

  B. 15/24

  C. 25/30

  D. 40/54

  E. 2/7

  4. What will it cost to tile a kitchen floor that is 12 feet wide by 20 feet long if the tile cost $8.91 per square yard?

  A. $224.51

  B. $237.60

  C. $246.55

  D. $271.38

  E. $282.32

  5. In a writing competition, the first place winner receives 1/2 of the prize money. The second runner up receives 1/2 of what the winner won. What was the total amount of prize money distributed if the winner receives $6,000?

  A. $6,000

  B. $8,500

  C. $12,000

  D. $15,000

  E. $18,500

  6. You are lying 120 ft away from a tree that is 50 feet tall. You look up at the top of the tree. Approximately how far is your hear from the top of the tree in a straight line?

  A. 50 feet

  B. 75 feet

  C. 120 feet

  D. 130 feet

  E. 150 feet

  7. A cyclist bikes x distance at 10 miles per hour and returns over the same path at 8 miles per hour. What is the cyclist’s average rate for the round trip in miles per hour?

  A. 8.1

  B. 8.3

  C. 8.6

  D. 8.9

  E. 9.0

  8. If edging cost $2.32 per 12-inch stone, and you want a double layer of edging around your flower bed that is 6 yards by 1 yard. How much will edging you flower bed cost?

  A. $32.48

  B. $64.96

  C. $97.44

  D. $129.92

  E. $194.88

  9. If 3x=6x-15 then x + 8=

  A. 5

  B. 10

  C. 11

  D. 12

  E. 13

  10. The number of milliliters in 1 liter is

  A. 10,000

  B. 1,000

  C. 0.1

  D. 0.01

  E. 0.001

  Answer Key

  1. (B) 2. (B) 3. (C) 4. (B) 5. (C) 6. (D) 7. (D) 8. (E) 9. (E) 10. (B)

  SSAT考试真题的练习题就为大家列举到这。同学们在备考SSAT数学的过程中,一定要加强练习,遇到不懂的词,一定要亲自动手去查。只有常做题,才能熟练掌握SSAT考试内容,从而提高做题的正确率。若想了解更多美国SSAT考试的相关信息,欢迎扫码咨询。

相关字搜索:SSAT数学考试,SSAT数学考试真题,SSAT数学备考,   
在线咨询

Copyright ©2004-2018 www.xiaoma.com All Rights Resserved 小马过河版权所有

课程咨询电话:400-920-8185 邮箱:tech@sanlischool.com

课程咨询请扫描以上二维码

关于我们 网站地图

京ICP备14009560号-3

京公网安备 11010802021370号