400-808-3771您的位置:三立在线 > 全日制 > 机经预测 > GRE机经 > 2015年GRE数学模拟练习题【重点版】

2015年GRE数学模拟练习题【重点版】

2015-03-13 16:57 三立在线 admin
分享到:

摘要:2015年GRE数学模拟练习题三立在线全日制频道给大家准备了3套习题,每一套都是最接近考试也是GRE数学最典型的题目,希望对大家的GRE考试有所帮助。

   新GRE改革很多考生都表示很难,如果大家觉得GRE数学比较难得话不妨看看我们今天给大家准备的2015年GRE数学模拟练习题【重点版】的详细内容。每篇都是按照详细的分类给大家列举的题目,希望对大家的GRE考试有所帮助。

  比较大小

  A. If the quantity in column A is greater;

  B. If the quantity in column B is greater;

  C. If the two quantities are equal;

2015年GRE数学模拟练习【重点版】

  D. if the relationship cannot be determined from the information given.

  题目:

  1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of whole numbers?

  A.9

  B.70

  C.71

  D.72

  E.73

  答案:D

  2. 23(784)

  24(783)

  答案:B

  3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.

  The number of pages in the book

  100

  答案:B

  4. m,p, and x are positive integers and mp=x.

  m

  x

  答案:D

  5.n=7*193

  The number of distinct positive factors of n


  10

  答案:B

  6.Seven is equal to how many thirds of seven?

  A.1/3

  B.1

  C.3

  D.7

  E.21

  答案:C

  7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?

  A.2

  B.5

  C.7

  D.10

  E.19

  答案:D

  8.5/2 percent of 1120

  22*7

  答案:C

  9.The figure above consists of 25 squares. If the figure were folded along the dotted diagonal to forn a flat triangle, then 26 minus the number in the square that would coincide with the square containing 26 would be

  A.13

  B.14

  C.15

  D.16

  E.17

  答案:D

  10.What is the remainder when 63 is divided by 8?

  A.5

  B.3

  C.2

  D.1

  E.0

  答案:E

  每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。

  新gre改革,很多考生都觉得难,如果觉得复习GRE数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对GRE数学考试算术方面的典型题目及答案。下面是11-20题。

  11. Of the following, which is most nearly equal to 2/3?

  A.3/4

  B.5/6

  C.7/9

  D.11/15

  E.15/21

  答案:E

  12. One month Mary used 1/6 of her monthly salary for a car payment and 1/4 more than the car payment for rent. What fraction of her monthly salary did Mary use that month for the car payment and rent combined?

  A.5/24

  B.3/8

  C.5/12

  D.1/2

  E.7/12

  答案:B

  2015年GRE数学模拟练习题【重点版】每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。更多GRE考试资讯,请继续关注三立在线全日制频道!

Copyright ©2004-2018 www.xiaoma.com All Rights Resserved 三立在线版权所有

咨询电话:400-808-3771 地址:上海市静安区愚园路172号B座12楼

关于我们 网站地图

沪ICP备16042710号-7

京公网安备 11010802021370号













无法在这个位置找到: kefu_code.htm